top of page

The Metalwrecker - We zijn uw aannemer voor het afbreken van metaalconstructies: serres, garages, stallen enz.

Ook voor het afbreken van boilers en airconditioninginstallaties kunt u bij ons terecht

Door de jaren heen hebben Peter en Michael ontdekt dat, naast het ophalen van oud ijzer, ook het af- en uitbreken van bestaande constructies een service is die zeer gewaardeerd wordt door de klanten. Van serres en stallen tot hekken en airconditionings, bij The Metalwrecker kan u geholpen worden met zowel de uitbraak als de ophaal en de verkoop ervan.

Professionele afbraakwerken

Het kan voorkomen dat u wel oud ijzer thuis of op het werk heeft liggen, maar dat het deel uitmaakt van een groter geheel. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een serre, een garage of een airco. Ook in deze gevallen kan u terecht bij The Metalwrecker. Indien nodig kan het bedrijf ook ijzeren constructies komen uit- of afbreken alvorens het ijzer mee te nemen en te verkopen. Vrijwel iedere ijzeren constructie komt hiervoor in aanmerking, zowel bij u thuis, op het werk of in een fabriek. Op deze manier biedt The Metalwrecker u een volledige service aan.

Geen constructie is The Metalwrecker te machtig

In de meer dan 20 jaar dat The Metalwrecker al een toonaangevende naam is in de ijzersector van Oost- en West-Vlaanderen is het bedrijf vrijwel alles tegengekomen op het gebied van ijzeren constructies. Van stallen en massieve hekken tot airconditioningsystemen, The Metalwrecker beschikt over de ervaring en de expertise om ieder type constructie vakkundig af- of uit te breken. Als u af wilt van een ingebouwde constructie bij u thuis of op het werk hoeft u maar contact op te nemen met The Metalwrecker en zij zullen zo snel mogelijk een schatting van de situatie komen maken.

bottom of page