top of page

The Metalwrecker - Uw oude wagen kan u nog een mooie cent opleveren. Wij kopen autowrakken, schadewagens enz. van u op. Wij komen 7 dagen op 7 in heel Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen

U kan bij The Metalwrecker terecht met vrijwel ieder type tweedehandswagen, van voertuigen in goede staat en schadewagens tot autowrakken en specifieke onderdelen. Als u van uw tweedehandswagen af wilt neem dan zeker contact op met Peter en Michael, zodat zij langs kunnen komen om een schatting en een offerte te kunnen maken.

Ook autowrakken zijn geld waard

U heeft er zelfs misschien nog nooit aan gedacht, maar zelfs de alleroudste voertuigen en de meest beschadigde schadewagens kunnen nog geld opbrengen. Als u ergens een tweedehandswagen, een schadewagen of een autowrak heeft staan kan u altijd contact opnemen met The Metalwrecker. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen eigenaren Peter en Michael u in een mum van tijd voorzien van een correcte prijs, waarna zij ook de ophaal en verkoop van uw oud ijzer zullen verzorgen. The Metalwrecker kan autowrakken ophalen in heel Oost- en West-Vlaanderen, 7 dagen per week en 24 uur per dag.

Al 20 jaar ervaring

Peter Bergerie heeft The Metalwrecker meer dan 20 jaar geleden opgericht en vandaag de dag zijn zowel hijzelf als zijn zoon Michael actief in het bedrijf. Dankzij de jarenlange ervaring in dit familiebedrijf kan u met vrijwel ieder soort autowrak terecht bij hen. Of u nu een tweedehandswagen in goede staat heeft staan of een schadewagen waar geen hoop meer voor is, The Metalwrecker komt graag bij u langs om een schatting te maken. Indien u dat wenst, wordt het ijzer ook gewogen, zodat er een correcte prijsofferte kan opgemaakt worden. Al jarenlang staat The Metalwrecker bekend in Oost- en West-Vlaanderen als de ijzerhandelaar met de beste prijzen van de streek. Neem dus gerust contact met het bedrijf op als u een wagen heeft staan waar u vanaf wilt. Dat kan via de telefoon of op het e-mailadres info@themetalwrecker.be, waarna zo snel mogelijk een afspraak zal worden gepland.

bottom of page