top of page

The Metalwrecker - Wij staan in voor het ophalen en verwerken van een grote hoeveelheid oude metalen, waaronder koper, lood, aluminium en zink.

Tevens plaatsen wij mini containers op bedrijven voor oud ijzer

The Metalwrecker is gespecialiseerd in het uitbreken, ophalen en verwerken van een grote hoeveelheid oude metalen, waaronder koper, lood, aluminium en zink. Daarnaast kan het bedrijf andere bedrijven zoals bijvoorbeeld garages of werkplaatsen voorzien van minicontainers waarin ijzer afval kan worden opgeborgen.

Gespecialiseerd in oude metalen

The Metalwrecker biedt als onderdeel van het erkende en uitgebreide dienstenaanbod ook een ophaal- en verwerkingsservice voor oude metalen aan. U kan met vrijwel ieder type oud metaal terecht bij het bedrijf, inclusief koper, zink, lood en aluminium. Ook items en toestellen van inox, zoals bijvoorbeeld zaagmachines, garagepoorten en huishoudtoestellen komen in aanmerking. Oude fietsen en brommers zijn ook van waarde voor The Metalwrecker, dus vraag het bedrijf gerust om een schatting te maken van de oude metalen in uw huis, garage of fabriek.

De minicontainer als ideale oplossing

Naast het afbreken, ophalen en verkopen van oud ijzer kan u The Metalwrecker ook contacteren om een minicontainer te komen plaatsen waarin oud ijzer kan worden opgeborgen. Dit is vooral een veelvoorkomende vraag van bedrijven als garages en werkplaatsen. Dergelijke containers zijn zeer geschikt voor het opbergen van spullen van inox die niet meer worden gebruikt evenals kapotte uitlaten, oude remschijven, enzovoort. Zo hoeft u The Metalwrecker enkel eens in de zoveel tijd te contacteren om de container te komen legen.

bottom of page